Je eigen babysite

Zet al je babyverhalen, foto's en video's

snel en eenvoudig online!

Gratis babysite maken!
Je eigen babysite
Je eigen babysite
Je eigen babysite
Je eigen babysite
Je eigen babysite
Je eigen babysite

GroeiMee.nl storing

Beste GroeiMee gebruiker,

Op woensdag 25 juni is het datacentrum waar de GroeiMee.nl server staat getroffen door een stroomstoring. Toen deze storing was opgelost bleek het hostingbedrijf (welke onze servers beheert) echter meerdere, grote fouten te hebben gemaakt. Tot onze grote schrik en teleurstelling bleek er door deze fouten dataverlies te zijn opgetreden.

De opvolgende dagen hebben wij alles in het werk gesteld om het dataverlies zo veel mogelijk te beperken. Door de enorme hoeveelheid bestanden, de grote database en de niet welwillende (inmiddels voormalige) hostingpartij duurde dit echter frustrerend lang.

Gelukkig hebben we GroeiMee.nl inmiddels met bijna alle babysites weer online kunnen krijgen. Daarnaast zijn er diverse maatregelen getroffen om te zorgen dat zoiets niet weer kan gebeuren. Toch zijn er helaas een aantal babysites door het dataverlies getroffen. De komende dagen zijn we echter nog hard aan het werk om dit alles zo goed mogelijk te herstellen.

Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe betreurenswaardig en vervelend wij deze storing en de gevolgen hiervan vinden. Namens het gehele GroeiMee.nl team bieden we hiervoor dan ook onze welgemeende excuses aan.

Met vriendelijke groet,

GroeiMee.nl


Mijn babysite doet het niet. Wat moet ik doen?

Heb je problemen met het bereiken of gebruiken van jouw babysite? Vul het storingsformulier in. Wij zullen dan onze uiterste best doen om je hierbij te helpen.

Ik zie mijn babysite, maar kan niet in de beheeromgeving

Dit klopt. Om alles goed te testen en controleren is de beheeromgeving momenteel nog niet toegankelijk. We zullen dit zo spoedig mogelijk weer activeren.Storingsformulier

Heb jij na de storing van afgelopen dagen problemen met je GroeiMee blog? Vul hieronder je gegevens in en wij zullen er z.s.m. naar kijken en proberen deze te verhelpen.

Naam *
E-mail adres *
Adres van je babysite * (******.groeimee.nl) .groeimee.nl
Omschrijving van het probleem


babyblog | baby weblog | baby website | baby homepage